www.kornhill.eu

www.kornhill.eu

En midsommarhälsning

Kung LadulåsPosted by Beryl Kornhill 19 Jun, 2014 09:34:22
En midsommarhälsning till alla duktiga medarbetare och samarbetspartners!

Drottningholms underbara parker, försommargrönska, folk med picknickkorgar på gräsmattan och vid vattenspeglar, musik och sång av ungdomar och garvade artister. Och i denna nationaldagsidyll blir jag tilldelad Ekerö Kommuns årliga utmärkelse för mina insatser för kultur och teater på Adelsö. Vilken skön dag så långt ifrån vardagens slit och problem! Detta gav ny kraft!Någon vecka senare var jag återigen på Drottningholm. Denna gång på besök i Hertigarnas stall hos arkitektföretaget Ross. Det varma, spontana och kreativa teamet gav stark respons på Världsarvsteaterns verksamhet och Kung Ladulås. De fantastiska lokalerna var också inspirerande. Ett samarbete inleddes med sikte på framtiden.
Besöket avslutades med ett animerat samtal om arkitektur och estetik. Pål Ross visade mig bilder på otroligt egensinnig och spännande husdesign. Jag uppfattar husen som skulpturer. Full av energi och glädje for jag hem till Adelsö och mitt projektarbete som fått så mycket uppskattning och förståelse!

Ännu ett positivt och roligt möte har jag fått med fyra sommarjobbade ungdomar från Ekerö Kommun. De städar, gör fint och målar palissader och Världsarvsteaterns nya scen på Ladulås Hus. De kommer också att medverka som statister i föreställningen Kung Ladulås i augusti.
Alla eventuella fördomar om ungdomens förfall har här kommit på skam. Jag och Världsarvsteatern är verkligen tacksamma över detta välbehövliga tillskott till vårt arbetslag!

 • Comments(0)//beryl.kornhill.eu/#post18

Historiens prisma

Kung LadulåsPosted by anngus 04 Oct, 2012 20:10:01
Det är en förmån att som författare tränga närmare och gestalta människor från en förgången tid. Att se sin egen existens på håll ger större frihet och förståelse. Att därefter iscensätta berättelsen och sedan i en roll gestalta en medmänniska från en annan epok förstärker upplevelsen av att tiden upphävs. Det förflutna och samtiden blir ett. Nuet reduceras till en passage i det både fantastiska och tragiska äventyr som vi kallar liv.

När jag genom historiens prisma ser vår egen tid framträder tydligare de strukturer som komplicerar tillvaron. Det tycks som om vi sitter fast i vår egen historia och upprepar destruktiva handlingsmönster. Vi skördar inte bara resultatet av vår egen sådd. Vi tvingas också smaka de bittra frukterna av andras misstag och maktfullkomlighet

 • Comments(0)//beryl.kornhill.eu/#post16

Dramat Kung Ladulås i Barocksalen på Historiska Museet

Kung LadulåsPosted by anngus 31 Aug, 2012 08:29:37

Nu drar Magnus Ladulås med sitt följe in på Historiska Museet. Den 29-30 september samt 6-7 oktober kan man där möta en komplicerad kung. Han kommer från en annan annorlunda spelplats och sommarens kritikerrosade föreställningar på Nya Amfiteatern, en nybyggd scen i skön natur på Adelsö.

Föreställningarna äger nu rum i den artefaktspäckade Barocksalen med sin orgelläktare och högdragna prägel av makt och prakt. Den i detta sammanhang mer primitive Magnus Ladulås agerar bland medeltida solblekta krigstält och uråldriga vapen. (Utrustningen är lånad från Arn filmernas scenografilager.) Hans strävan upp mot både makten och självaste himmelriket långt bort från leriga åkrar, svettiga hästar och blodiga riddarsvärd får i denna miljö ett extra lyft.

När Magnus på 1270-talet byggde Alsnö hus på Adelsö var teglet ett nytt, modernt byggnadsmaterial som innebar en stramare och mer respektingivande arkitektur än de gamla stockhusen med kvardröjande vikingatida prägel.

Men här i museets barocksal skulle han kanske skämmas över sin urmodigt enkla sköld. Såvida han inte känt avsmak för de överornamenterade vapensköldarna som dominerar rummet. Den gamla rustika predikstolen i mörkt trä skulle nog vara mera i samklang med kung Magnus asketiska religiositet i sann franciskaneranda. Men troligtvis skulle salens något kalla pampighet inge honom en eftersträvad ”skön känsla av makt”.

Spelrumensemblen och jag som regissör kommer också att påverkas av den nya spelplatsen. Här behöver vi inte frukta att regn och oväder ska tvinga oss att ställa in föreställningen. Det är tryggt att ha tak över huvudet och att samarbeta med en stor institution som Historiska Museet minskar lite av den utsatthet som en fri grupp kan känna.

Bilder: Barocksalen på Historiska Museet. Scenen riggas framför balkongen. Ett par bilder från sommarens föreställningar.

Men den otrygghet som präglade medeltida krigsherrars och bönders liv, med ständiga maktkamper och plundringståg, kommer kanske i vårt drama om Kung Ladulås att förstärkas av barocksalens slutna rum. På Adelsö lade den fantastiska naturen som omger nya amfiteatern ett slags tröstande skimmer över föreställningen med dess grymma överlevnadskamp och tragiska öden. Men det är också möjligt att komiken och den sköna musiken blir än mer slagkraftig i ett begränsat rum.

Det blir spännande att se hur den nya spelplatsen påverkar ensemblen och pjäsen på gott och ont. Även publikens reaktioner ska bli intressanta att ta del av.

Välkomna att se med egna ögon!

 • Comments(0)//beryl.kornhill.eu/#post15

Bilder säger mer än ord

Kung LadulåsPosted by Beryl Kornhill 11 Jul, 2012 14:56:23

Nu spelar vi Kung Ladulås för fullt på nya amfieteatern.

Vi har redan fått bra recension av Lars Ring i Svenska Dagbladet. • Comments(0)//beryl.kornhill.eu/#post14

Jordiska bestyr

Kung LadulåsPosted by anngus 20 May, 2012 18:53:45

Idag har jag varit upptagen med att hantera jord på många olika sätt. Jag har också sett vilka resultat det kan få. Jag är fascinerad av Jimmy Björk som hjälper mig att skulptera fram grusterrasserna på den nya lilla amfiteatern i Stenby trädgård. Där skall en fältlägerliknande scenografi göras som anstår Kung Ladulås.

Tillsammans såg Jimmy och jag hur det redan fanns olika formationer i terrängen vilka var embryon till terrasser som passar in i naturen. Han kom med sin grävmaskin och skopa. Under några timmar stod jag och njöt av att se hur han hanterade den till synes klumpiga maskinen. Det var faktiskt som att iaktta en skulptör i arbete när han ur jordmassorna skapade ett vackert system av terrasser som planerat. Han är väldigt kunnig och kreativ med känsla för form och struktur. Lekande lätt med jättemaskinen som redskap formade han jordmassorna med skopan som vore den en smörkniv. Egentligen borde man ha inbjudit en publik att ta del av denna spännande performance som blev en installation.

Mellan repetitioner, städning, telefonsamtal och möten arbetar jag frenetiskt med min trädgård. Men ju mer jag gör eller får hjälp med desto fler ställen bör åtgärdas. Trots att min tomt är ganska liten tycks den aldrig ta slut. I alla fall blev det för mycket spring, lyft, krypande och krökande (av ryggen). Så mitt under ett möte med Lotta, vår sminkös, fick jag det värsta krampanfallet någonsin i låret. Jag höll faktiskt på att svimma. Jag fick rådet att ta magnesium vilket jag nu gjort. Men muskeln är fortfarande mycket öm och stel (råd mottages gärna hur man får bukt med muskelkramp. Jag är rädd för ett nytt anfall).

Idag är det alltså mycket kring kroppen, det praktiska och jordiska. Kenneth Berger skriver i sin kommentar om vår längtan efter paradiset. Rotandet i jord och grus som jag just nu uppslukas av är väl i grunden betingat av denna längtan. (Eller ett sätt att hålla rastlösheten på en armlängds avstånd).

För min inre syn ser jag trädgården blomstra, underbart välsmakande grönsaker, bär och frukt mogna. Doftande rosor och porlande vatten. Viloplatser för meditation och samtal. Men ju fler sittplatser jag åstadkommer desto mindre tid får jag att sätta mig ner.

Beträffande Jimmys grävskopa på spelplatsen är den en följd av min vision om en inbjudande och vacker plats i naturen där människor möts och tar del av berättelsen om Kung Ladulås och de som levde i hans medeltida värld.

Jag ringde till Kenneth och tackade för hans sensibla inlägg om naturens skönhet, vemodet och själens obotliga ensamhet. Men han är också praktisk och händig. Jag frågade om han ville hjälpa mig med en bevattningsanläggning till mina odlingslådor. Jag vet att det i så fall kommer att fungera bra. Han har redan gjort en i sin egen trädgård i Tyskland. Vilka härliga bönor, grönsaker och frukter jag blev serverad varje dag under mitt vinterbesök där! Källarförråden med egna trädgårdsprodukter tycktes outsinliga. Ett högst påtagligt kulinariskt paradis! Jag önskar verkligen att alla hade rätten och tillgången till allt det paradisiska som jorden ger oss.

Nu ska jag se en operaföreställning på TV, ett lämpligt avslut på en mycket jordig dag.

 • Comments(0)//beryl.kornhill.eu/#post13

Ekerö Kulturstipendium 2012

Kung LadulåsPosted by anngus 05 May, 2012 19:33:27

Jag blev mycket glad över att få Ekerös kulturstipendium. Nämndens motivering tycker jag är en elegant sammanfattning av min verksamhet:

”Beryl Kornhill tilldelas 2012 års Kulturstipendium för att hon under många år bidragit till olika former av kulturupplevelser. Hon smälter samman teater, konst, sång och berättelser. Temat är ofta Ekerö Historia och då särskilt sådan som utspelat sig på Adelsö.

Teaterspelen har handlat om vikingakvinnan Gerlög, drottning Kristina, Hildegard av Bingen, munken Ansgar, samt kung Magnus Ladulås. Beryl Kornhill utbildar också vuxna och ungdomar i olika ensembler på Adelsö, Munsö och Ekerö. Hon är kulturentreprenören som samarbetar med näringsidkare och företagare. Den kulturella upplevelsen har ytterligare en dimension, nämligen att skapa intresse och marknadsföra vår historia för fler än de som bor i vår kommun.”

Egentligen är det konstigt att det betyder så mycket med uppskattning och uppmuntran. Det är en slags kommunikation. Men jag tycker att kreativiteten i sig ger en stor tillfredställelse som inte är beroende av yttre bekräftelse. Det är fantastiskt att ha möjlighet att ägna sig åt något som ger stimulans och mening, men som många vet innebär det också perioder av ensamhet och tvivel.

När jag för snart 20 år sedan drabbades av en svår stroke och en personlig förlust trodde jag att min liv var slut. Men under denna kris insåg jag att utan andra människor är jag ingenting.

Tack alla ni som idag hjälper till att förverkliga projektet Kung Ladulås. Tack även alla andra nya och gamla vänner för att ni finns, även om jag inte alltid räcker till.

 • Comments(3)//beryl.kornhill.eu/#post12

Att odla och att skapa

Kung LadulåsPosted by anngus 03 May, 2012 20:49:23

1:a maj

Så underbart vackert det har varit idag. I morse slet jag mig loss från Kung Ladulåsprojektet och kastade mig tillsammans med några vänner ut i trädgården. Vi fejade och for allt medan saven sjöd och knopparna brast. Men idag gjorde det inte ont som hos Karin Boye.

När tempot efter ett antal timmar sjönk satt jag en stund och funderade över vad teater, regi och manusarbete har för likheter med trädgårdsjobb.

För det första är det snart premiär för att öppna min trädgård för besökare (se Tre Trädgårdar och en Runstenspark: http://www.runristare.se/arb/tretradgardar/tretradgardar.pdf).

Precis som när det gäller en teaterpremiär börjar en viss desperation infinna sig inför dagen D …men det här blir ju inte färdigt ...vi skulle ha haft mycket mer tid …är det här verkligen något att visa upp …kommer växterna (skådespelarna) att fungera som tänkt?

Men om jag lämnar rampfebertankarna som ligger på lur finns det andra kanske mer intressanta likheter mellan att skapa en trädgård och att iscensätta en pjäs.

Det handlar till exempel om form och struktur, att förmedla en känsla eller insikt. Eller att göra något positivt av en svårighet. Kanske komma på en helt ny scenlösning genom att samspela med det som redan finns. Att se och lyssna på medspelare eller växter. Vad vill de, vart vill de ta vägen? Hur kommer scenen – trädgården att te sig i fullt ljus. Vad händer i skuggan?

Kan en skärm, en mur, eller en kuliss ge större spänning åt scenen – utsikten? Hur är förhållandet mellan träd och stenar, öppna ytor och små rum. Relationen mellan växterna och människors förhållanden.

Ja, jag finner att både trädgårdsskapande och scenisk gestaltning är spännande, dramatiskt och meditativt. Ibland mycket tungt. Detta är både min passion och lycka.

Ibland bävar jag för svårigheterna och mår illa av rädsla för ett misslyckande. Men likt ett barn som leker sugs jag självförglömmande in i en värld av möjligheter, idéer och utmaningar, upplevelser och känslor. Jag känner just nu en slags hänryckning och tacksamhet över att ha fått leva en sådan här dag. För min inre syn ser jag många andra som just nu sitter i skymningen och minns allt den här dagen gav. Kanske önskar ni liksom jag att alla andra haft det lika bra.

Senare på kvällen:

En trädgård om våren är som en tom scen.

Men den där risiga nakna busken vet jag kommer att lysa överhöljd av doftande blommor om några månader.

En tom spelplats med förvirrade skådespelare som inte minns sina repliker. Inom några månader kommer även de att vibrera av liv.

Ur nästan ingenting kan hela världar uppstå. Det handlar faktiskt om att våga tro innan man har sett. Våga sig ut på en tom spelplats.

 • Comments(0)//beryl.kornhill.eu/#post11

Förkylningstider

Kung LadulåsPosted by anngus 18 Apr, 2012 17:00:14

Nu var det ett tag sedan jag skrev på min blogg. När man driver ett stort projekt blir ibland arbetsbördan så omfattande att allt annat måste sättas åt sidan. Tiden försvinner i avtalade möten, nya möten, ändrade möten, positiva överraskningar och oväntade problem, men också upplevelsen av att ha flyt, att få gehör, vilket genererar än fler idéer och än fler skrivelser möten och arbete. Kreativiteten tar över.

Men personliga relationer och egen rekreation kommer i kläm. Kanske därför jag likt många andra just nu inte blir fri från en förkylning. (Jag kommer att tänka på Hildegard von Bingens ibland depressiva texter). Så kommer en dag som idag när man inte får någonting gjort (utom att skriva på bloggen) och minsta småsak irriterar. Känns det igen? Hur framgångsrikt ett arbete än är vet vi alla att det finns en oglamorös vardag bakom.

I sådana lägen betyder intellektuell stimulans mycket för mig, men också att någon spinner vidare på det jag sökt förmedla. Någon som kan ge nya vinklar.

Kenneth Berger är en god vän som ofta ger mig just detta. Han befinner sig i sitt liv i ständig öppenhet för våra mänskliga dilemman. Han lyckas alltid kasta nytt ljus över relationsproblem och det triviala, och ger ett stimulerande lyft åt de tunga existentiella frågorna. Det som nyss var så jobbigt, grått och ogenomträngligt upphöjs till en spännande aktivering av både känsla och tanke.

Just en sådan här förkyld, snålblåsig aprildag när det känns svårt att själv ”sätta kött på benknotorna” (se föregående blogginlägg) är det inspirerande att läsa Kenneths reflektioner över mitt förra inlägg. Han är psykodramatiker och präst, men framför allt en person som ärligt vågar ifrågasätta sig själv utan skyddsnät. Därför kan han förstå och hjälpa andra som fallit ner i tvivlet och livsledans kalla grav. En människa av kött och blod!

Precis nu ringde Jimmy Björk och meddelade att han kommer att leverera fem lastbilar grus – 40 ton, till uppbyggnaden av amfiteatern i Stenby trädgård. Det blir alltså lite mer än den handfull grus som jag stod med i mitt första blogginlägg. Nu är det full fart på Kung Ladulås igen!

Slutligen ett av Hildegard von Bingens recept på hostmedicin från 1100-talet:

”Om du har rethosta skall du ta plommonkärnor krossa dem och lägga innanmätet i vin. Därefter dricker du blandningen i små klunkar och du blir fri från din hosta. Skulle detta inte hjälpa tar du ett gott vin och kokar en soppa och slurpar den i dig.”

Foto: Carsten Gram

 • Comments(0)//beryl.kornhill.eu/#post10

Kött på benen

Kung LadulåsPosted by anngus 09 Apr, 2012 21:12:31

Annandag Påsk.

Jag sätter kött på de gamla benknotorna. När jag skriver ett historiskt drama som Kung Ladulås utforskar jag de få historiska fakta som finns att tillgå, drar slutsatser, funderar, tolkar. Jämför den bild av det förflutna som växer fram ur historiens mörker med den nutid jag själv är en del av. Känner igen mig själv och min samtid.

Arkeologerna öppnar den ena kistan efter den andra på spaning efter Magnus Ladulås kvarlevor från 1290-talet. Många människor följer med spänning denna intressanta forskning om en motsägelsefull svensk förgrundsgestalt, som byggde sitt sommarresidens Alsnö hus här på Adelsö. Se Magnus Ladulås officiella gravöppningsblogg på: http://magnusladulas.blogg.se med intressant information om den pågående forskningen och analyserna av de gamla benen.

Regissör och skådespelare är också en slags forskare. Vi försöker utforska texten och levandegöra de längesedan döda, med våra kroppar och muskler. Det förgångna gestaltas och transformeras till ett igenkännbart nu. För det är endast genom oss själva och vårt eget nu vi har möjlighet att förstå och uttrycka forna medmänniskors erfarenheter, känslor, tankar och bevekelsegrunder.

Om vi och alla andra människor därtill hade förmågan och viljan att utifrån detta egna nu leva oss in i framtida medmänniskors öden, skulle kanske många återkommande misstag och onödiga tragedier kunna undvikas.

Vore det i så fall lättare för oss att, med en större överblick och helhetssyn, inse hur avgörande våra beslut och handlingar i nuet är för våra efterkommandes liv?Att allt egentligen existerar i ett enda nu. Ett sådant tankesätt tror jag skulle förändras oss i grunden.

Många kistor återstår att öppna.

Hängiven framtidsforskning väntar.

Total inlevelse krävs.

Är det kanske en fråga om kärlek?

 • Comments(1)//beryl.kornhill.eu/#post9

En lättnadens suck!

Kung LadulåsPosted by anngus 08 Apr, 2012 13:40:46

Carsten Gram som Kung Ladulås. Foto: Ove Westerberg

En lättnadens suck!

Vi kan nu dra en lättnadens suck. Budgeten är i hamn! Som väl är har både länsstyrelsen, landsbygdsstödet och Ekerö Kommun ställt upp.

Men varför envisas med Adelsö? Där ibland en och annan dunkel kraft huserar. Jo detta är den ö där jag bor och jag vill framhäva det fantastiska världsarvet Hovgården där Magnus Ladulås byggde sitt slott Alsnö hus.

Varför håller jag på? Varför utsätter jag mig för stora utmaningar ekonomiskt och konstnärligt? Jo det är oerhört tillfredsställande att med enkla medel lyckas skapa något ur ingenting.

Att förvandla en kanske tråkig och omöjlig spelplats till något annorlunda och spännande eller att med endast röst och kropp gestalta en text och fängsla människor med den.

Att åstadkomma ett möte både rumsligt och mentalt med både kända och okända, unga och gamla.

Att skapa och berätta en bra historia. Med ett ord att skapa liv på ”den tomma spelplatsen” i Peter Brooks och Shakespeares anda.

Ensemblen från år 2011. Foto: Ove Westerberg

 • Comments(0)//beryl.kornhill.eu/#post8

Urgamla annorlunda spelplatser

Kung LadulåsPosted by anngus 31 Mar, 2012 15:24:27

Med Kung Ladulås på ny utescen är vi i ett mycket gott sällskap. Jag kom nyss hem från en rundresa i Turkiet. Vi besökte tre stora amfiteatrar många tusen år gamla. Otroliga skapelser med fantastisk akustik! Visserligen heter vår spelplats Stenby men vi kommer inte att ha tillgång till de stenmassor som krävs till en sådan scen. Men lite grus har vi.

Fotografier från Turkiet. Foto: Elias Lindén

Liksom jag reser folk land och rike kring för att besöka fornlämningar och höra berättelser om det förflutna. Det känns väldigt spännande att här på ön få gestalta vår egen bortglömda historia om Kung Ladulås och hans anförvanter. På 1200-talet befann de sig här på världsarvet Hovgården. Det är en tragisk och bloddrypande släkthistoria med maktkamp och mord och vars grymma familjeintriger väl kan mäta sig med de stora grekiska tragedierna. Eller varför inte en modern thriller om maktfullkomliga och psykopatiska massmördare? Ibland är det så ruskigt att det blir skruvat eller kanske till och med roligt.

 • Comments(0)//beryl.kornhill.eu/#post7

Andra annorlunda spelplatser

Kung LadulåsPosted by anngus 27 Mar, 2012 07:15:03

Andra annorlunda spelplatser

Som dramatiker, regissör och skådespelare har jag arbetat på många annorlunda spelplatser. Det är stor spännvidd mellan en sjönära utescen på Adelsö till ett tunnelbanetåg på färd som jag fick låna av SL.

1995 spelades den gigantiska uppsättningen av min pjäs Gerlögs runa på utescenen för 8000 personer. Bland annat hade vägverket köpt två hela förställningar. Vid det andra speltillfället ösregnade det under alla de tre timmar spelet pågick. Vi hoppades att publiken skulle gå hem i pausen men tyvärr var man stormförtjust och ville till varje pris se hela pjäsen. De sa att det var det mest fantastiska de hade upplevt med dessa kroppar i våta kläder och att det såg ut som om vi kommit upp direkt ur Hovgårdens vikingatida gravar. Själva var de försedda med sjöstövlar, regnställ och paraplyer (kanske ett tips inför årets spelningar i Stenby trädgård!).

1997 var det dags för Strindbergs ”Till Damaskus” som vi spelade i en tunnelbanevagn på färd mellan Kungsträdgården och Akalla-Hjulsta. Jag hade skrivit en ramhandling som satte Strindberg i en modern kontext. Vi fick väldigt bra recensioner men det var ett otroligt hårt fysiskt arbete att spela i denna miljö. När vi kom till infernoscenen var t-baneföraren så inspirerad att han körde in tåget i en hemlig tunnel. Där stod tåget stilla hela scenen som spelades i skenet av ficklampor. Föraren fick tåget att låta som ett jättestort flåsande djur i mörkret.

Till dessa spektakulära spelplatser kommer kyrkor, museer, teatrar, bibliotek, trädgårdar, och namnkunniga festivaler. Inte att förglömma sjukhus, bygdegårdar i hela Sverige och Norge.

Men att spela i en avdelad gymnastiksal med pågående handbollsmatch i andra änden kan väl närmast betecknas som en enorm prövning.

 • Comments(0)//beryl.kornhill.eu/#post6

En ny annorlunda spelplats

Kung LadulåsPosted by anngus 22 Mar, 2012 10:57:51


Det är bara att spotta i nävarna och be om vackert väder. I juli!Då ska en annorlunda teaterscen byggas i Stenby trädgård på Adelsö. Det blir nypremiär den 4/7 med Kung Ladulås – ett stort historiskt drama med medeltida musik.

I den här branschen måste man alltid börja om från början, nästan. Visserligen blev spelet en riktig succé 2011 men man kan aldrig vila på gamla lagrar. Som väl är gjorde jag och ensemblen ett jättejobb förra året men nu bygger vi en ny spelplats. Så här inbjudande såg spelplatsen ut för en vecka sedan. Men jag ser framför mig platsen i grönska och sjön som glimtar mellan trädstammarna.

Under våren ska jag berätta om hur en scen växer fram ur drivorna. Jag ska också ge glimtar från repetitionsarbetet och produktionsarbetet. I produktionsarbetet har jag stor hjälp av bland andra Lennart Lundblad kulturchef i Ekerö Kommun. Han är liksom jag operasångare i botten och vi har båda utbildats på Teaterhögskolan i Göteborg. Det är underbart att få hjälp av honom som tidigare varit marknadschef på Kungl. Operan i sju år. Tillsammans med mina erfarenheter av mera turbulenta spelplatser tror jag att det kan bli riktigt bra. I vilket fall som helst blir det kanske lite lugnare till hösten när vi är inbjudna att spela Kung Ladulås på Historiska Muséet.

 • Comments(0)//beryl.kornhill.eu/#post5

Kung Ladulås

Kung LadulåsPosted by Beryl Kornhill 01 Mar, 2012 21:07:22

Nypremiär

Den 4/7 2012 kl.19.00
Spelas åter succesföreställningen i Stenby Trädgård.

Det blir kringaktiviteter och utställning
Teaterbuffé kan avnjutas på Stenby Säteri
som har anor från 1600 talet

I pausen blir det servering i trivsamma Pannrummet
beläget alldeles intill spelplatsen.

Övriga Föreställningar: 5, 7, 8, 11, 12, 14, 15 juli.

För mer info Ring 08 56052057
Läs mer på Kung Ladulås webbsida

Teaterensembeln Spelrum Stenen är inbjuden till att spela 4 föreställningar
av Kung Ladulås i höst på Historiska Museet.

I år möjliggörs föreställningarna genom ett nära samarbete med
Ekerö kommun, Länsstyrelsen, näringsidkare och föreningar på Adelsö.

 • Comments(0)//beryl.kornhill.eu/#post2